Consolida Oy:n verkkosivut uudistuivat 13.8.2017, samalla kun itse yritys täyttää 2 vuotta.

Uudistuksen taustalla on yritysilmeen päivitys ja tarjooman selkeyttäminen. Haluamme tuoda paremmin esille palvelut, jotka koostuvat asiantuntijaosaamisesta sekä teknologiasta monikanavaisen asiakaspalvelun kehittämisen ympärillä. Yrityksemme on kotimainen, palveleva sekä asiantunteva kumppani kaikenkokoisille yritysasiakkaille ja haluamme viestiä tämän jatkossa vahvemmin kaikissa kanavissa.

Uudistus lähti käyntiin alkukesästä 2017 kun logo sai päivityksen. Uusituilla sivustoilla panostetaan vahvemmin tulevaisuudessa myös mm. asiakkaiden tavoittamiseen ja hakukonenäkyvyyteen, sosiaaliseen mediaan sekä pian aloitettavaan videoblogiin ja webinaari-sarjaan.

Toivotamme kaikki vierailijat tervetulleiksi ja kiitämme asiakkaitamme sekä yhteistyökumppaneitamme kahdesta kuluneesta vuodesta.

PS. Palaute on yhä tervetullutta kuten aina ennenkin, älkää siis jättäkö mielipidettänne kertomatta. Muistakaa lisäksi seurata Consolida Oy:tä sosiaalisessa mediassa. Tulemme päivittämään erittäin mielenkiintoista sisältöä monikanavaisen asiakaspalvelun kehittämiseen liittyen, kaikenkokoisille yrityksille - toimialasta riippumatta.

   

Yhteistyöterveisin,
Kim Hiekkanen
CEO, Consolida Oy
044 981 9422
kim@consolida.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *