Käytännönläheinen kumppani monikanavaisen asiakaspalvelun kehittämisessä.

Asiakaspalvelun digitalisoituminen on merkittävä muutos jokaiselle yritykselle, me tarjoamme yli vuosikymmenen monipuolisen kokemuksemme turvaamaan hankkeiden onnistumisen.

Olemme olleet mukana toimittamassa monikanavaisia asiakaspalvelu- ja viestintäratkaisuja niin startupeille kuin kansainvälisille yrityksille sekä tuottaneet vaativaa asiantuntijaosaamista hankintaan ja kehitykseen.

Asiantuntijapalvelumme ovat olleet apuna esimerkiksi lääkintähelikopteriyhtiö FinnHEMS Oy:n puhelinjärjestelmän hankinnassa ja käyttöönotossa, mediatalo Keskisuomalainen Oyj:tä asiakaspalvelujärjestelmän uudistamisessa, useiden viestintäympäristöjen migraatioprojekteissa sekä erilaisissa ICT- ja Telecom-kehityshankkeissa.

Ratkaisuarkkitehti

Meillä on kyky muuntaa liiketoimintanne tarpeet toimiviksi ratkaisuiksi. Osallistumme uusien järjestelmien määrittelyyn sekä suunnitteluun ja tarvittaessa vastaamme toteuttamisen ohjauksesta tai tuotamme ratkaisut yhteistyökumppaneiden avulla.

Selkeytämme teknologian hyödyntämismahdollisuuksia ja autamme välttämään teknologialähtöiset karikot.

Tekninen projektipäällikkö

Projektinhallinta pienentää uuden teknologian käyttöönottoon liittyviä riskejä ja pitää aikautaulun lisäksi budjetin kurissa. Varmistamme toimitusprojektin sujuvuuden ja onnistuneen siirtymisen teknologiaympäristöön.

Työskentelemme tiiviissä yhteistyössä liiketoiminnan sekä toimittajien kanssa ja kommunikoimme sujuvasti bisnestä sekä bittiä.

Toimimme oppaananne myös erilaisissa kehitysprojekteissa, kuten CRM-integraatioissa.

Kehitystyöpajat

Workshopeissa osallistamme ihmiset ja fasilitoimme keskustelua, pureudumme nykytilanteen analysointiin sekä tunnistamme kipupisteet ja toimivat osa-alueet. Lisäksi autamme oivaltamaan ja sparraamme ideoita kehitystyön avuksi.

Tilaisuuden päätteeksi laadimme yhteenvedon päätöksenteon tueksi. Soveltuu erinomaisesti esimerkiksi hankintaprosessin tueksi auttamaan hankkeiden läpivientiä.

Miten voisimme olla avuksi?

Jätä soittopyyntö

Syötä puhelinnumero alla olevaan kenttään ja jätä soittopyyntö niin jutellaan rauhassa.

Soitamme takaisin viimeistään seuraavana arkipäivänä.